Entorn i Activitats

La vostra estada a La Casa Petita, a més de fer-vos gaudir de la natura que l’envolta i poder reposar amb la tranquil·litat que hi trobareu, pot anar acompanyada d’activitats i visites a llocs d’interès propers.

Girona

A pocs quilòmetres de la masia hi ha la ciutat de Girona. Té un dels conjunts patrimonials més valuosos de Catalunya, que inclou la Catedral amb la nau gòtica més ample del món, el Call Jueu, un dels més ben conservats d’Europa, les velles defenses, constituïdes pels trams de muralla carolíngia més extenses d’occident i bells edificis romànics, gòtics i modernistes. A més d’una variada oferta de restaurants, locals d’oci, teatres i museus que fan de Girona una visita completa.

girona web

Costra Brava

Per gaudir d’un bon bany al mar, La Casa Petita es troba a tocar de la Costa Brava centre i per tant, proper a nombroses platges com S’Agarò (15 km),Tossa de Mar (25 km), i pobles i ciutats de la costa com Platja d’Aro (16 km),Sant Feliu de Guíxols (16 km), Palamós (25 km) o Lloret de Mar (35 km).

cadaques joan web

Bikers

Just a tocar de La Casa Petita trobareu diferents rutes marcades o rutes verdes per bicicletes: la ruta del carrilet de Girona a Sant Feliu de Guíxols (des de Cassà de la Selva); la ruta o passeig de la riera de Campllong (5km) o la ruta de l’Onyar a Riudellots de la Selva (5 km), a més de tranquils camins fins a localitats properes. Pels que volen rutes més exigents, es poden fer tot tipus de sortides de dificultat molt diversa pel massís de les Gavarres (des de Cassà de la Selva) com els Metges, Puig d’Arques, el Verneda o el Montnegre.

bikers blau

Gastronomia

Des de La Casa Petita, a poca distància trobareu nombrosos restaurants per gaudir tant de la cuina catalana o de mercat típica de la zona com Can Xiquet (6 km), Les Panolles (12 km) o Ca la Maria (10 km) i de la cuina experimental del Celler de Can Roca (15 km) o d’especialitats com els cargols de Can Barris (4 km).

gastronomia lacasa petita

Ruta Daliniana

Pels interessats en la vida i l’obra de Salvador Dalí es pot visitar el Castell de Púbol, on va viure part de la seva vida, el Museu Dalí a Figueres, que conté algunes de les obres més representatives i conegudes, la seva casa de Port Lligat o es pot fer una visita a Cadaquès, lloc d’inspiració de l’artista. 

Dali-can-piferer

Fires i Festes populars

A les localitats properes se celebren al llarg de l’any diverses festes populars d’interès: Festa Major de Cassà de la Selva (diumenge abans de Corpus),Festa Major de Llagostera (segona Pasqua), Festa Major de Caldes de Malavella (primer diumege d’agost), Temps de Flors de Girona (primers de maig), Fira de Primavera a Campllong (mes d’abril), Fira de les energies renovables a Cassà de la Selva (Santa Tecla, mitjans de setembre), Fira de la Terrissa de Quart…